PC Support Assen

Advies over de telefoon/webshop in Assen Geplaatst door Jeroen op 22 apr. '17

Zeer deskundig en goed advies voor het verhelpen van een hardeschijf probleem met mijn Macbook Pro. Het bestelde product in de webshop, een harde schijf kabel, was super snel binnen en van erg goede kwaliteit. Kortom een echte aanrader!!

Computerreparatie in Assen Geplaatst door Marjan op 02 jul. '16

 Reparatie Apple MacBook Air. Binnen 24 uur was de MacBook weer online na wachtwoordproblemen. Super tevreden en echt aan te raden.

iMac SSD upgrade in Assen  Geplaatst door Willem op 22 mrt. '16

Mijn oude IMac was na de update naar El Capitan nooit meer de oude. Opstarten van programmas duurde veel langer dan voorheen. Tijd voor andere oplossing, de HD vervangen door een SSD. Omdat ik de Mac niet lang kwijt wilde zocht ik een servicepunt in de buurt. Vond PCSupportAssen. Een goede beslissing; 's middags gebracht en 's avonds weer opgehaald. Dit alles voor een redelijke prijs. Een probleem met de HD fan (ging steeds harder lopen ondanks dat er geen HD meer was) werd snel via telefonisch contact opgelost. Nu dus een snelle, stille en schone machine. Prima werk!! Willem

Internet problemen in Assen  Geplaatst door Sander op 10 dec. '15

Geen internet maar wel contact met wifi!!!! Gelijk een aantal bedrijven gemaild met mijn probleem en gevraagd wat de eventuele onderzoekskosten zouden zijn. Iedereen mailde netjes terug alleen pc support was de enige die ook gelijk een oplossing mee mailde, inplaats van alleen de onderzoekskosten zoals alle andere 3 dat deden. De tip van pc support was precies wat het probleem heeft opgelost. Dus enorm bedankt daarvoor. Scheelde mij de nodige kosten en voor pc support een tevreden klant erbij. Dus zeker een aanrader!!!!

MacBook Pro sneller maken in Assen Geplaatst door C.Darwinkel op 17 okt. '15

Mijn MacBook Pro uit 2011 was zooo traag geworden, kon er niet goed meer mee werken. Ik kon de laptop op zaterdagmiddag bij Mike brengen en aan het einde van de middag alweer ophalen. Mike heeft de cache opgeschoond en een programmaatje op de Mac gezet om deze zelf op te kunnen schonen. Terwijl ik al dacht dat ik aan een nieuwe laptop toe was... dat scheelt ons heel veel geld. Ik ben heel tevreden: snel geholpen, goed resultaat & betaalbaar.

Reparatie computer in assen Geplaatst door dollenkamp op 18 aug. '15

Goede service...snelle reactie op je mail en snelle reparatie van de computer...en niet duur! zijn blij dat wij contact hebben opgenomen met PC Support

 Computer service in Assen Geplaatst door Peter op 16 aug. '15  

Vrijdag de pc weggebracht en vanmorgen weer opgehaald. Er is een ssd-schijf geplaatst en meteen windows-10 geïnstalleerd. Ik vond het toch wel spannend: zou alles het doen? Na een klein uurtje draait alles als een zonnetje. De gegevensbestanden hebben we terug gezet vanaf de backups en zijn zonder problemen te benaderen. Alle programmatuur werkt prima. Helemaal super! Mocht er nog eens iets aan onze pc moeten gebeuren, weten we Mike zeker weer te vinden.

 Computerreparatie in Assen Geplaatst door ARS op 08 aug. '15  

Ik ben weer zeer content over de wijze waarop Mike Heres mij gistermiddag geholpen heeft op een zeer ongelegen tijd, namelijk vlak voor het avondeten. Desondanks toch geholpen. Ik zat met een hopeloze Asus laptop zonder drivers en wist niet meer wat te doen. Dacht zal maar bellen naar PC Support Assen en ik kon direct komen en klaar terwijl je wacht. Heb al vaker zeer goede ervaringen met PC Support Assen en als er weer wat is met de computer is dit het beste adres!!

PC Support Assen in Assen  Geplaatst door KIASOR op 10 jul. '15  

Laptop werkte alleen nog op stroom!!! Mijn laptop werkte alleen nog op stroom. Als de accu erin zat dan werkte de laptop niet. Accu naar Media Markt om te checken, omdat ik de laptop ook bij deze winkel voor 1 1,5 jaar terug gekocht had. Media Markt meldde dat de accu nog goed was en dat ik voor verdere reparatie de laptop maar moest brengen...nee dus ...dan was ik de laptop ong 15 werkdagen kwijt. Heb hele goeie ervaringen met PC Support...en nu ook weer...gebeld...gelijk dezelfde avond konden wij onze laptop brengen en de volgende dag was deze weer helemaal gerepareerd...TOP!!! In ieder geval heeft PC Support er een vaste klant bij!

Computer herstel in Assen.    Geplaatst door elpikoren op 01 jul. '15  

Opstart probleem, zeer snel verholpen en computer opgeschoond, voor een hele redelijke prijs.

Harde schijf problemen in Oudemolen  Geplaatst door WWC op 22 jun. '15  

Begin juni problemen met de harde schijf in mijn pc. Berichtje via contactformulier achtergelaten en supervlotte reactie. PC daarom langsgebracht en zeer tevreden over de reparatie, communicatie en de aandacht die er aan is besteed om de gegevens die op de oude schijf stonden over te zetten. En dat allemaal voor een superprijs.
Klant is koning, kortom PC Support Assen; Mike Heres is een aanrader! Een adres om te onthouden. Grtjs Aletta

Hard disc Recovery: SUPER!!! in Zeijen Geplaatst door Anna op 01 apr. '15

Ik had twee gecrashte laptops en Mike heeft binnen een uurtje alle documenten en foto's weer voor me teruggevonden, ik was zo blij!!! En ook nog voor een superschappelijk prijsje! :-)

Installeren printer op mijn laptop in Rolde Geplaatst door harryha op 31 mrt. '15

Een tevreden klant. punt uit. alles naar wens opgelost. bedankt Mike

Reparatie laptop in Assen Geplaatst door KADU op 29 mrt. '15

Zeer tevreden!!! Snelle service en snelle vervanging van de harde schijf in laptop

Connectie herstellen printer in Assen Geplaatst door Jet op 20 dec. '14

Snelle service, email gestuurd volgende dag afspraak. Probleem snel opgelost en duidelijke uitleg. En niet duur...!!!! Zal PC support zeker aanraden bij mijn vrienden !!

Laptop repareren in Assen Geplaatst door Rozemarijn op 21 nov. '14


Al meerdere keren laptop laten repareren. Keer een virus binnengehaald, en een keer deed laptop het niet meer en een keer problemen met internet.
Altijd snel geholpen, goed bereikbaar, laptop afleveren en weer ophalen, vakkundig, financieel voordelig, en erg aardig.

Reparatie in Assen Geplaatst door Lin op 18 nov. '14


Geweldige service. Mijn mobiel was stuk en had hij snel gefixed

Internet problemen met de computer in Assen Geplaatst door Riccardo Chiriatti op 29 sep. '14

Zeker tevreden over onze hulp! We hadden internet problemen met de computer en dat is nu dankzij Mike gemaakt! en dankzij hem ook nog een nieuwe en goede computer! Al met al zeer tevreden en voor een zeer goede prijs!

Computer hulp in assen Geplaatst door jan bos op 06 sep. '14


ZEER tevreden over de hulp bij mijn netwerk probleem. snel en vakkundig is het verholpen tegen een zeer schappelijke prijs. TOP, absoluut een aanrader

Vervanging voeding desktop computer in Assen Geplaatst door N.J. Winkel op 24 aug. '14


Na wat heen en weer gemail over een computer welke niets meer deed deze zaterdagmiddag bij Mike gebracht en een uurtje later een sms dat hij al weer klaar was! Super snelle service tegen een zeer schappelijke prijs!

Virus verwijderen in Assen Geplaatst door Renee op 05 jan. '14


Zaterdag gebeld, zaterdag computer compleet virus vrij gemaakt. Schappelijke prijs en erg goede duidelijke rapportage van de gedane werkzaamheden

Externe harddisk in Midwolda Geplaatst door strijker op 26 jan. '13


Ben zeer tevreden over Mike Heres . Onze externe harddisk was gecrasht, contact gehad met diverse computerzaken/ specialisten. Deze gaven telefonisch al aan dat het erg moeilijk werd om alle gegevens terug te halen. Mike gebeld en die gaf gelijk wat moed en heeft het dan ook super gefixt. Petje af daarvoor. Voor ons geen betere keus. Wij bevelen hem dan ook van harte aan.

Hulp bij het bouwen radiostream in Oude pekela Geplaatst door smit op 26 jan. '13


hij heefd mij geholpen bij mijn radiostream kijk zelf maar www.klaverteam.webs.com zonder hem konden wij niet draaien harstike bedankt mike voor je hulp als ik weer iets heb dan vraag ik zeker weten weer je hulp mike is netjes beleefd en betrouwbaar groetjesd uit oude pekela

klantbeoordelingen pc support assen

Computerproblemen in Rolde Geplaatst door berendsen6 op 02 jun. '12


Drie keer met verschillende laptops bij Mike Heres geweest. Alle keren tot grote tevredenheid geholpen. Snel, vriendelijk en vakkundig. Zo langzamerhand ons vaste adres bij computerproblemen. Wij bevelen hem van harte aan.

CP in Assen Geplaatst door M. Abbingh op 09 dec. '11


Via Via gehoord over PC SUPPORT. Ben zeer tevreden!! goede service klant vriendelijk,goede uitleg en beslist niet duur. Als ik weer problemen heb Ga ik weer naar PC SUPPORT. Door mij aanbevolen.!!!!!!!!!.

Reparatie laptop in Assen Klaas | Geplaatst op 21-09-2011

PC support heeft mijn laptop goed en snel gerepareerd, voor de afgesproken prijs. Klantvriendelijk, neemt de tijd om iets uit te leggen en is telefonisch goed bereikbaar. Kortom weer een tevreden klant.

Zwart beeld in Assen Schiphuis | Geplaatst op 08-09-2011

Ben al 2 x met problemen bij hem geweest en in beide keren heeft hij de problemen op kunnen lossen tegen een -mij passend- goedkoop tarief. een aanrader.

Computer in Assen Marian | Geplaatst op 02-06-2011

Als je een vraag hebt, belt Mike altijd heel snel op, hij staat gelijk voor je klaar. Wij zijn heel tevreden of PC Support.
Mike heeft voor ons een mooie website gemaakt waar wij heel tevreden over zijn, als er even iets veranderd moet worden dan doet hij dat ook, je kan van hem opaan.

Comp reparatie in Assen Jan.wiering | Geplaatst op 24-06-2011

Computer was traag, geen foto meer op beeldscherm, virusscans uitgevoerd, C cleaner geinstalleerd. snelle reparatie/oplossing van de problemen. niet duur!

Computer in Assen J.J | Geplaatst op 05-04-2011

Erg tevreden over de service van pc-support. Laptop was uitgevallen en deed niks meer. Na een bezoekje bij PC-support toch nog mn bestanden teruggekregen. :) en mn computer werkt weer zoals nieuw. Tevreden!

Hulp bij pc in Assen Karel | Geplaatst op 06-08-2010

Deze man weet waar hij het over heeft en heeft er voor gezorgd dat mijn pc binnen een uur weer lekker snel was. Hele redelijke tarieven dus absoluut aan te raden.

Computerhulp aan huis in Assen Frieda | Geplaatst op 30-09-2010

Het internet viel steeds uit.Na mijn e-mail dezelfde avond geholpen.PCSupport Assen is een betrouwbaar adres. Snelle, goede service en, zonodig, nazorg. Frieda

Computer in Assen F. | Geplaatst op 30-09-2010

Mijn harde schijf was bijna vol. Heb zelf van alles geprobeerd en kwam er niet uit. Gezocht op internet en kwam bij PC Support uit in Assen. Binnen een half uur was mijn probleem opgelost. Prima service dus. Bij een volgende probleem neem ik zeker weer contact op Gr. Martin

Verwijderen virus in Assen Frans | Geplaatst op 20-09-2010

Snelle en correcte service voor een redelijk bedrag. Zeker een aanrader.

Computerreparatie en onderhoud in Assen Oosterveld.w | Geplaatst op 23-09-2010

Prima en snelle service voor een redelijk tarief. Mijn PC is weer even snel als voorheen.

Opschonen van mijn computer in Assen Boeken & zo | Geplaatst op 07-03-2010

Mijn computer was al een tijdje erg traag, ik vermoedde een virus, maar kon zelf niets vinden. Ik was een beetje huiverig voor het feit dat iemand van buitenaf in mijn computer kon komen, maar besloot het risico te nemen. Toen bleek dat je zelf mee kunt kijken en dat beviel mij erg goed, Mede omdat ik er zelf wel een beetje van af weet, vond ik het erg leerzaam. Een nieuw virusprogramma geïnstalleerd en de Ccleaner en mijn computer werkt weer als voorheen. ivm een halfuurtarief kostte mij dit maar 16 euro. Snel en accuraat. Absoluut aan te raden.

Problemen met mijn geluidskaart in Grolloo Johan | Geplaatst op 27-02-2010

Positief. PC-support belde mij, na mijn mail, binnen een uur. Het ontbreken van een driver was snel geanaliseerd en verholpen. Mocht ik weer een probleem met mijn PC hebben dan zal ik PC-support wederom vragen.

Computer probleem opgelost in Assen Luus | Geplaatst op 30-01-2010

Ik had problemen met mijn comp Er bleek een verkeerd programma gedownload en ben daar dagen mee bezig geweest... Ik heb hem gemaild en gebeld en binnen een kwartiertje was mijn probleem opgelost. Helemaal top.

Actuele klantbeoordelingen zijn ook te zien en toe te voegen op Marktplaats.nl